Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μια εβδομάδα ξεκούραση...

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στο Λαύριο, μετά και την συμπλήρωση των δέκα πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Τα Χριστούγεννα θα βρουν την ομάδα του Χρήστου Σερέλη μόνη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με οκτώ νίκες στο ενεργητικό της, απολογισμός που κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένος και αφήνει πλήρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του συλλόγου αλλά και τον Έλληνα κόουτς.

Ο τελευταίος προκειμένου να ανταμείψει τους αθλητές του για την εξαιρετική τους προσπάθεια, τους έδωσε πριμ... μια εβδομάδα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Έτσι, αύριο Παρασκευή θα είναι η τελευταία ημέρα προπόνησης για τους "κυανοκίτρινους" οι οποίοι θα "κάτσουν" επτά ολόκληρες ημέρες και θα επιστρέψουν στο κλειστό στις 28 Δεκεμβρίου.

Λόγω του ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου, δεν θα υπάρξει περιθώριο για πολλές ημέρες ρεπό και την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό για τις 30 Δεκεμβρίου (Κυριακή), κόντρα στον Χολαργό, ενώ εισήγηση του Χρήστου Σερέλη, είναι να γίνει ένα ακόμη, ώστε η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Κόροιβο.

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου