Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Όλα δείχνουν... Σερέλη !!!

Στο Λαύριο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, όμως υπάρχει ήδη η... βάση, τουλάχιστον όσον αφορά στον προπονητή.

Ο Χρήστος Σερέλης που μετρά πάνω από μια δεκαετία προσφοράς στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής, θα είναι - όπως όλα δείχνουν - ο τεχνικός ηγέτης της και τη νέα σεζόν.
Ο Έλληνας κόουτς που οδήγησε το Λαύριο από τη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 (τη σεζόν 2010 - 11), χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και εκτίμησης της διοίκησης, ενώ αποτελεί "γέννημα - θρέμμα" του συλλόγου. Άλλωστε την τελευταία τριετία το Λαύριο έχει καθιερωθεί ως μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις της κατηγορίας, κάτι που πιστώνεται και στον προπονητή του.

Η έναρξη του σχεδιασμού στους "κυανοκίτρινους" τοποθετείται πάντως στις αρχές Ιουνίου, οπότε και θα γίνει μια πρώτη συνάντηση της διοίκησης με τον Χρήστο Σερέλη.

Μέχρι τότε και υπό τις οδηγίες του κόουτς, συνεχίζεται το μεταβατικό στάδιο των προπονήσεων, παρουσία όλων των αθλητών του φετινού ρόστερ μιας και ακόμη βρίσκονται σε ισχύ τα συμβόλαια τους.

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου