Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αίτημα εξαίρεσης των Τσώνου και Δαρλαμήτσου

 
Σε ένα παιχνίδι όπου, εξ' αρχής, άπαντες περίμεναν ως ντέρμπι, μη διαψεύδοντας τα προγνωστικά αποδείχτηκε και τέτοιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ένταση, θέληση, αναγκαιότητα για νίκη εκατέρωθεν. Με τις δύο ομάδες να "συνοδεύουν" σε απόσταση πόντου, καλαθιού ή τριπόντου το σκορ και τη διαφορά στο... ανέφικτο για διαστάσεις εφησυχασμού των δύο αντιπάλων.

Όπως κάθε ντέρμπι που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να κριθεί σε ένα σφύριγμα ή σε δύο ή μάλλον σε περισσότερα... Και ως επί το πλείστον στο φινάλε. Αν και το "τραβηγμένο" σφύριγμα για αντιαθλητικό στον Σακελλαρίου περίπου 5,5 λεπτά πριν το τέλος, προμήνυε την πεπατημένη. Συνεχίζοντας το "σερί", οι διαιτητές, αποφασίζουν το τρίτο φάουλ του Γιαννακόπουλου τρία λεπτά πριν τη λήξη για να δεχτεί στη συνέχεια και την τεχνική ποινή ο ίδιος. Κι αν μέχρις εδώ όλα μπορεί να είναι θεμιτά και εντός παιχνιδιού, το "κλέψιμο" ήρθε στο φινάλε, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας. Με τον πίνακα στο 70-72, 3'' πριν το τέλος, η προσπάθεια του Γιαννακόπουλου για τρίποντο "κατοχυρώθηκε" ως βήματα. Το παράδοξο; Ο διαιτητής Δαρλαμήτσος είχε σφυρίξει φάουλ, όμως τελικά προτίμησε να δεχθεί την απόφαση του συναδέλφου του Τσώνου. Η δικαιολογημένη διαμαρτυρία φέρνει μία ακόμη τεχνική ποινή, στον Χρήστο Σερέλη αυτή τη φορά και την Καβάλα "ελεύθερη" στις βολές να διαμορφώνει το τελικό 70-74.

Οι άνθρωποι του Λαυρίου έχουν κάτι παραπάνω από έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς αυτές δεν επέτρεψαν ποτέ τη διεκδίκηση της νίκης από τους γηπεδούχους. Παρατηρώντας για ακόμα έναν αγώνα τις διαθέσεις των εν λόγω διαιτητών, σε καίρια σημεία, κάτι που πλέον κοστίζει βαθμολογικά, πρόθεσή τους είναι να ζητήσουν άμεσα την εξαίρεση των Τσώνου και Δαρλαμήτσου από τους αγώνες του Γ.Σ. Λαυρίου.

Στέλλα Ταμβάκη / basketworld.gr

Facebook Page:--- > Basket Lavrio Fan < ---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου