Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ποδαρικό με ματσάρες

Με τον καλύτερο τρόπο μπαίνει το 2014 για τους φίλους της Α2 κατηγορίας, καθώς το πρόγραμμα της αυριανής (Σάββατο 4/1) 10ης αγωνιστικής περιλαμβάνει ματσάρες για όλα τα γούστα και για όλες τις βαθμολογικές θέσεις. Το νέο έτος μας κάνει ποδαρικό με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, υψίστης βαθμολογικής σημασίας. Αναλυτικά:

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΛΑΥΡΙΟ: Το 2013 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για το Παγκράτι ("διπλό" στις Σέρρες) και αύριο στο Μετς φιλοδοξεί να μπει με νίκη και στη νέα χρονιά. Κόντρα στο δυνατό Λαύριο με τις άκρως ποιοτικές μονάδες, οι "ροσονερι" θα προσπαθήσουν να δώσουν αξία στην επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής και να κάνουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για τη κατάκτηση της παραμονής. Δυστυχώς για αυτούς θα παίξουν μπροστά σε άδειες κερκίδες, μιας και θα εκτίσουν τη ποινή της μίας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί. Το Λαύριο ενισχυμένο με τους Κακιούζη και Τσίρο που αποθεραπεύτηκαν από τους τραυματισμούς τους, "καίγεται" και αυτό για τη νίκη. Οι "κυανοκίτρινοι" ισοβαθμούν με τους "ροσονέρι" και σε περίπτωση ήττας θα χάσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Εκτός έδρας ξεκινά, λοιπόν, τις υποχρεώσεις του για το 2014 το Λαύριο, το οποίο δοκιμάζεται το Σάββατο (4/1) στο Μετς, κόντρα στο Παγκράτι, σε ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης.

Ο τεχνικός των "κυανοκίτρινων" Χρήστος Σερέλης μίλησε στο basketblog.gr για την δύσκολη αποστολή της ομάδας του, υπογραμμίζοντας ότι πολλά θα κριθούν από την αμυντική λειτουργία: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στο φετινό πρωτάθλημα, ειδικά αυτή τη περίοδο όπου δεν έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα, με εξαίρεση ίσως τρεις - τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα... Δεδομένου ότι τα ρόστερ των ομάδων φέτος είναι μικρά, θα πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου και να ελέγξουμε όσο το δυνατόν τον ρυθμό.

Το ίδιο σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει και το Παγκράτι, οπότε λογικά θα πάμε σε ένα κλειστό παιχνίδι", τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου, ενώ αναφορικά για το αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι οι εξέδρες του Μετς θα είναι κενές, λόγω της τιμωρίας μιας αγωνιστικής των "ροσονέρι", επισήμανε: "Για εμάς είναι το ίδιο πράγμα είτε παίζαμε με κόσμο είτε χωρίς. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως επηρεάζεται περισσότερο ο γηπεδούχος".

Η προετοιμασία του Λαυρίου ολοκληρώνεται αύριο, με το τεχνικό τιμ να υπολογίζει στη παρουσία όλων των αθλητών, μιας και οι Κακιούζης, Τσίρος και Γιαννακόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι σε θέση να αγωνιστούν κανονικά.

Facebook Page:--- > Basket Lavrio Fan < ---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου