Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πρώτη επίσημη για το Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ. Στόχος η παραμονή στην Α2.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Καλλέργης – Άρης Αρίφογλου
Φωτογραφίες: Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ


 
Η ομάδα Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Λαυρίου όπως κάθε χρόνο, συναντήθηκε για τον καθιερωμένο αγιασμό της νέας σεζόν που ξεκινά. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδος, νεοαποκτηθέντες αλλά και παραμένοντες από τις προηγούμενες χρόνιες, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδος.

 
Με το πέρας του αγιασμού, ο προπονητής Χρήστος Σερέλης, μάζεψε τους παίχτες του στο κέντρο του Γηπέδου, για να τους δώσει οδηγίες λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Μια αγωνιστική περίοδος που βρίσκει την ομάδα μας για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α2.
Μία χρονιά που ήδη έχει ξεκινήσει με μεταγραφές και αισιοδοξία για μια ακόμη πετυχημένη αγωνιστική περίοδο.
 
Ο προπονητής της ομάδος λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, μίλησε στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ για τους στόχους της ομάδας,  αλλά και για τις μεταγραφές.
 
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Κόουτς καλησπέρα και καλή αρχή. Η ομάδα πέρυσι κατάφερε να παραμείνει στην Α2 κατηγορία. Έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές; και ποιοι είναι οι στόχοι για την νέα αγωνιστική περίοδο;
 
Χρήστος Σερέλης: “Καλησπέρα, έχουν γίνει μεταγραφές, έχουμε πάρει 4 – 5 παιδιά, πιστεύω ότι φέτος έχουμε ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, είναι πιο δύσκολες οι συνθήκες, έχουν ενισχυθεί πολύ οι ομάδες.
Ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην Α2 για ακόμη μια χρονιά και αν είναι δυνατόν να κάνει πορείες ανάλογες με τα προηγούμενα χρόνια που πλασαριζόμασταν σε υψηλές θέσεις. Όσον αφορά τις μεταγραφές,  θα πάρουμε ακόμα έναν παίχτη για την θέση 4 – 5 ώστε να κλείσουμε το φετινό ρόστερ. Η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί κατά 99%”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου