Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Οι κορυφαίοι της 2ης Αγωνιστικής της Α2 !!!

Η ομάδα της πόλης μας το περασμένα Σάββατο πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να αποδράσει από την Τρίπολη με το ροζ φύλο !!!


Τα όπλα της ομάδας του Λαυρίου είναι η ομαδικότητα και η χημεία που έχουν αυτά τα παιδιά. Όλο αυτό εκδηλώνεται στην δύναμη της άμυνας του Γ.Σ. Λαυρίου.

Το μεγάλο διπλό της ομάδας μας συμπεριλήφθηκε στις μεγαλύτερες νίκες του πρωταθλήματος της Α2, και σύμφωνα με το basketblog.gr, ο δικός μας Γιώργος Μπρόζος βρίσκεται στους κορυφαίους της αγωνιστικής:


" Όλη η ομάδα του Λαυρίου έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αρκαδικού, όμως ο 27χρονος φόργουορντ έκανε το... κάτι παραπάνω. Με 17 πόντους (6/6 β., 4/7 διπ., 1/2 τριπ.), 7 ριμπ. και 1 ασ., ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και πρώτος σκόρερ, στο καλύτερο μέχρι στιγμής φετινό του ματς. "



Επίσης ο κόουτς που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Λαυρίου, ύστερα από χρόνια επιτυχημένης πορείας με τον σύλλογο της ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σερέλης, αναδείχθηκε προπονητής της αγωνιστικής:

 
"Ότι και να γίνει θα είμαστε κερδισμένοι στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό", είχε πει πριν από το ματς της Τρίπολης ο προπονητής του Λαυρίου, δείχνοντας την έλλειψη άγχους και πίεσης που είχε η ομάδα του. Με την καθοδήγηση του έμπειρου πλέον στη κατηγορία κόουτς, το Λαύριο όχι μόνο είχε μια καθ' όλα ανταγωνιστική εμφάνιση, αλλά κατάφερε να πάρει και μια τεράστιας σημασίας νίκη, κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ο περιορισμός στο ελάχιστο των επιθετικών ατού του αντιπάλου (που δεν είναι και λίγα), υλοποιήθηκε μεν από τους παίκτες, όμως "εγκέφαλος" του εγχειρήματος ήταν ο Σερέλης, με την ομάδα του να κάνει το "δύο στα δύο" και να πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. "

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου