Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Οι δηλώσεις μετά την νίκη επί του Ηρακλή !!!

 
Μετά το τέλος τον αγώνα για το 3 στα 3 στην Α2, η ΠΟΛΗ ΜΑΣ μίλησε με τον προπονητή του Λαυρίου Χρήστο Σερέλη και με δύο από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, τον πρώτο σκόρερ του παιχνιδιού Βαγγέλη Σακελλαρίου και τον Μιχάλη Περράκη.
Δείτε αναλυτικά παρακάτω:


Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Κόουτς συγχαρητήρια… Μια εύκολη νίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή σήμερα. Πού οφείλεται, πιστεύετε;

Χρήστος Σερέλης: Κοιτάξτε, η νίκη οφείλεται καθαρά στην άμυνά μας.Πάλι δεχτήκαμε 55 πόντους. Από την προετοιμασία φέτος είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και δεν ήταν εύκολη νίκη, γιατί είχαμε και τραυματίες. Αλλά τα παιδιά παίξανε για όλους τους παίχτες που απουσιάζουν και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την προσπάθεια που καταβάλανε.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : Βαγγέλη, αναδείχτηκες MVP του αγώνα αν δε κάνω λάθος, σε μία μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα κόντρα στον Ηρακλή. Κάνετε μια καλή πορεία στην Α2.

Βαγγέλης Σακελλαρίου: MVP δεν είμαι εγώ σήμερα, αλλά όλη η ομάδα, όλοι οι παίχτες δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς φέτος είναι ότι παίζουμε σαν ομάδα, και παίζουμε ο ένας για τον άλλον και στην άμυνα και στην επίθεση.
Μπήκαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή με μία βασική απουσία, τον Γιώργο Μπρόζο. Παίξαμε και για αυτόν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αποπνέουμε υγεία και κάθε Σάββατο θα προσπαθούμε να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : Μιχάλη, μία μεγάλη νίκη σήμερα κόντρα στον Ηρακλή. Πού οφείλεται αυτό; Και τι να περιμένουμε για την συνέχεια;

Μιχάλης Περράκης: Αναμφισβήτητα οφείλεται στην χημεία της ομάδας. Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε με τα παιδιά, δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Κάνουμε πάρα πολύ καλή προπόνηση και αυτό δεν το λέω για να εγκωμιάσω κάποιον, κάθε μέρα χαιρόμαστε που βλέπουμε ο ένας τον άλλον στην προπόνηση, δεν θέλουμε να τελειώσει. Για πρώτη φορά, έχω φτάσει τα 30 (τριάντα) και δεν θέλω να τελειώσει η προπόνηση. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά σαν χαρακτήρες και όπως βλέπετε αρχίζουμε και δένουμε και σαν παίχτες. Πάμε ταπεινά, πολύ ταπεινά… Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο… Ήδη είχαμε μία απώλεια, τον Γιώργο Μπρόζο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίχτης για εμάς. Πάμε ταπεινά και ότι καλύτερο βγει.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Καλλέργης
Επιμέλεια κειμένου: Χρύσα Κουνιάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου