Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Οι κορυφαίοι της 6ης αγωνιστικής !!!

 
Η ομάδα της πόλης μας συμπλήρωσε αισίως την πέμπτη της νίκη σε έξι αγώνες, περνώντας από την δύσκολη έδρα της Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με τα "μπασκετικά" sites basketblog.gr και superbasket.gr, στους καλύτερους της 6ης αγωνιστικής περιλαμβάνεται ο Σάκης Γιαννακόπουλος, ενώ Hero of the Night ανακηρύχτηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου:

Σάκης Γιαννακόπουλος: " Από τους μόνιμους... θαμώνες της πεντάδας των κορυφαίων, ο έμπειρος φόργουορντ και ηγέτης του Λαυρίου έδωσε σε ακόμη μια αγωνιστική τα διαπιστευτήρια του. Στην δύσκολη αλλά "χρυσή" νίκη της ομάδας του στη Λιβαδειά, είχε απολογισμό 18 π. (7/12 β., 4/5 διπ., 1/4 τριπ.), 8 ριμπ., 3 ασ., 1 κλ. και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που οι "κυανοκίτρινοι" διατηρήθηκαν στη κορυφή. "

Βαγγέλης Σακελλαρίου: " Το Λαύριο πέρασε δια πυρός και σιδήρου και από τη Λιβαδειά, με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου να είναι ο παίκτης-κλειδί στα τελευταία λεπτά. Στα 14" πήγε στη γραμμή των ελευθέρων βολών, βάζοντας τη μία από τις δύο για το 61-64 και στη δεύτερη που ήταν άστοχος μάζεψε ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ, κέρδισε νέο φάουλ και με 2/2 έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι. "


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου