Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σερέλης: "Μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω..."

 
Το Λαύριο έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με πέντε νίκες σε τέσσερις αγώνες και μάλιστα κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Εθνικός, ο Αρκαδικός, ο Ηρακλής και το Ψυχικό, ενώ έχει μία ήττα στο Μετς. Οι "κυανοκίτρινοι" που δείχνουν φέτος μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα έχουν καταλάβει τη κορυφή της βαθμολογίας, όμως δεν δείχνουν διάθεση να καβαλήσουν το... καλάμι. Ο πρωτεργάτης της εξαιρετικής φετινής ομάδας του Λαυρίου και... μόνιμος προπονητής του Χρήστος Σερέλης, μίλησε στο basketblog για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ενώ εξέφρασε και τα παράπονα του για τα "βήματα προς τα πίσω" που γίνονται σε επίπεδο διοργάνωσης στην Α2.

"Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και το πολύ καλό ξεκίνημα. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το πρόγραμμα που είχαμε τις πρώτες πέντε αγωνιστικές μόνο βατό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμη για να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας και να ψηλώσουμε τον πήχη", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: "Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά αφού είμαστε μόλις στην αρχή. Όπως έχουμε δει φέτος στην Α2, δεν υπάρχουν "εύκολα" παιχνίδια και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο".

Όσον αφορά στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος αλλά στα προβλήματα που υπάρχουν, ο Χρήστος Σερέλης υπογράμμισε: "Και φέτος η Α2 είναι πολύ ανταγωνιστική και απρόβλεπτη σε εξέλιξη. Γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα και είναι κρίμα να μην έχει την προσοχή και την προβολή που του αξίζει. Δυστυχώς αντί να πηγαίνουμε μπροστά, γίνονται βήματα προς τα πίσω, που μόνο κακό κάνουν στο μπάσκετ και τη κατηγορία και είναι κρίμα...

Τρανταχτό τελευταίο παράδειγμα το θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλιση των παικτών. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την ασφάλιση των αθλητών, χωρίς όμως στην κάλυψη να περιλαμβάνονται και οι φυσικοθεραπείες. Πράγμα εντελώς λάθος, τη στιγμή που εκεί επικεντρώνεται όλο το πρόβλημα για τις ομάδες καθώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι τραυματισμοί και οι φυσικοθεραπείες είναι απαραίτητες. Εμείς είχαμε μάλιστα δύο περιπτώσεις τραυματισμών τις τελευταίες ημέρες με τους Μπρόζο και Παγώνη και δεν είχαμε κάλυψη από την ασφάλιση για τις θεραπείες των παικτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου