Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Το... μυστικό του Λαυρίου είναι η καλή χημεία !!!

Το Λαύριο έχει κάνει σπουδαίο ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα της Α2 κι ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στο gazzetta.gr για τη μέχρι τώρα πορεία, τη συνέχεια και τον κόσμο. 


Έπειτα από επτά αγωνιστικές το Λαύριο βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας, παρέα με τον Εθνικό που νίκησε στην πρεμιέρα. Ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Σερέλης εξήγησε στο gazzetta.gr πως το μυστικό της μέχρι τώρα πορείας είναι η καλή χημεία μεταξύ των παικτών και πως απολαμβάνουν κάθε παιχνίδι.

Αρχικά, ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την άνετη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας (72-55): «Η νίκη κρίθηκε πάλι στην άμυνα μας, όπως σχεδόν όλες οι νίκες. Είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα όλη τη χρονιά κι ο κάθε αθλητής προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του άλλου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα».

Ο Βαγγέλης Σακελαρίου σταμάτησε στους 35 πόντους κι ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την απίστευτη εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικός. Πέτυχε 33 πόντους. Έπαιξε μία ζώνη η Δόξα Λευκάδας που βοήθησε σε αυτό κι όσα σουτ επιχείρησε μπήκαν. Αυτό δεν γίνεται κάθε μέρα ακόμα και στις μεγάλες κατηγορίες. Δουλεύει πάρα πολύ ο Βαγγέλης από πέρσι που βρίσκεται στην ομάδα και φέτος κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά και μας βοηθάει πάρα πολύ».

Το Λαύριο βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα χαίρεται το κάθε παιχνίδι: «Ο πήχης έχει ανέβει πολύ στο πρωτάθλημα, είναι νωρίς ακόμα. Ο στόχος μας είναι κάθε Σάββατο να μπαίνουμε και να παίζουμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στο προηγούμενο και να κερδίζουμε. Τώρα αν συνεχίσουμε έτσι, δεν είναι ότι θ' αλλάξουν οι στόχοι ή ότι δεν θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μας αναλογεί. Νομίζω ότι γι' αυτό έχουμε πάει πολύ καλά επειδή το χαιρόμαστε το παιχνίδι. Χαιρόμαστε που είμαστε ψηλά και κυνηγάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».



Το μυστικό της ομάδας είναι ότι έδεσε από πολύ νωρίς: «Η ομάδα μας έγινε... ομάδα πολύ γρήγορα. Από την προετοιμασία καταλάβαμε πως η χημεία είναι καλή και φάνηκε από τα φιλικά που παίξαμε πριν από την έναρξη της σεζόν. Δέσανε καλά οι παίκτες. Κι όταν γίνεται αυτό γρήγορα το πρώτο σημείο που φαίνεται είναι στην άμυνα. Γιατί ο κάθε παίκτης βοηθάει τον άλλο. Νομίζω ότι πάντα παίζει ρόλο το ταλέντο του κάθε παίκτη κι η διάθεση. Δεν νομίζω ότι έχουμε ένα ρόστερ που το επιθετικό του ταλέντο είναι το πιο βασικό».

Το προσεχές Σάββατο η ομάδα υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες: «Μετά τη νίκη του Σαββάτου σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Ο Φίλιππος προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και μετά τις συνεχόμενες νίκες τις δικές μας πιστεύω πως αν του δοθεί η ευκαιρία δεν θα έχει άγχος για το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αν δεν είμαστε προσεκτικοί όπως σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι είναι ευκαιρία να κρατηθούμε στην κορυφή για ακόμη μία αγωνιστική, γιατί παίζουμε ξανά στην έδρα μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο που φαίνεται να απολαμβάνει το παιχνίδι της ομάδας: «Ο κόσμος έρχεται στο κλειστό, γιατί προφανώς αυτό που βλέπει του αρέσει κι έρχεται από την αρχή από τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Είναι στο χέρι μας να τον κρατήσουμε και να φέρουμε ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι το Λαύριο δεν είναι μπασκετική πόλη, αλλά έχουμε φέρει κόσμο στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε».

gazzetta.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου