Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

MVP 8ης αγωνιστικής ο Σακελλαρίου !!!

 
Την έβδομη νίκη της σε οκτώ αγώνες έκανε το Λαύριο στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος της Α2, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του.

Στους κορυφαίους για ακόμα μια αγωνιστική, σύμφωνα με τα basketblog.gr και superbasket.gr βρίσκεται ξανά ο δικός μας Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος, το Σάββατο που μας πέρασε, έπαιξε και για τον απόντα Σάκης Γιαννακόπουλο.

" Η... εμπειρία είχε τον πρώτο λόγο στην πεντάδα των κορυφαίων της 8ης αγωνιστικής, από την οποία ασφαλώς και ξεχωρίζει η παρουσία του εκπληκτικού φέτος Σακελλαρίου ο οποίος κάνει... πράγματα και θάματα στο παρκέ.

Μόνιμος... θαμώνας των κορυφαίων ο γκαρντ του Λαυρίου και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, βρισκόμενος σε δαιμονιώδη φόρμα. Κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας έσπασε το προσωπικό του κοντέρ, πετυχαίνοντας 45 πόντους (7/9 β., 10/13 διπ., 6/10 τριπ.). Ο πρώτος σκόρερ της Α2 (185 π.), έπαιξε και για τον απόντα Σάκη Γιαννακόπουλο και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην 7η φετινή της νίκη. Επίσης, είχε 6 ριμπ., 2 ασ., 2 κλ. και 1309 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. "

" Ό,τι και να πούμε για την πρόοδό του θα είναι λίγο. Ο ταλαντούχος γκαρντ έχει πλέον ωριμάσει και αποδεικνύει πως η συμμετοχή του στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία. Για δεύτερη σερί αγωνιστική είναι MVP, με τοης αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους: 45 πόντοι με 7/9 ελεύθερες βολές, 10/13 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα στο παιχνίδι με του Λαυρίου με τον Φίλιππο Βέροιας. "

Σχετικά άρθρα:

Γ.Σ. Λαυρίου - Φίλιππος Βέροιας 90-75
Πλησιάσε τον Σπανούλη ο Σακελλαρίου !!!
Γκίμας: «Συνεχίζουμε με πόνο αλλά χωρίς δάκρυα»
Οι δηλώσεις μετά την νίκη επί της Βέροιας !!!
Σακελλαρίου: "Δικαίωση, χαρά και ικανοποίηση"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου